Fotomodell søkes til photoshoots i Fredrikstad for profilering og utvikling av portfolioer. For modellen kan dette være en ypperlig mulighet til å utvikle sin stil og teknikk, og samtidig skaffe seg gode profesjonelle bilder til egen portfolio.

Som modell vil du gjøre photoshoots for å få trening,. Photoshoots for treningsformål kalles ofte for TFP-shoots (TFP=Time For Prints).

TFP er en vanlig samarbeidsform mellom fotografer og modeller over hele verden, hvor man jobber sammen for å trene og etablere referanser og portfolioer. Både nye og erfarne modeller benytter TFP-shoots med dette formålet. For nye modeller er det en mulighet til å leve ut modelldrømmen, og for enkelte er det til og med starten på en karriere som modell.

De beste ferdige bildene fra TFP-shootene sendes elektronisk til modellen 2-3 uker etter shooten. I de fleste TFP-shoots skal ikke modellen betale noe for dette. Når bildene fra en TFP-shoot er ferdige kan modellen fritt benytte dem til eget formål, så lenge de ikke modifiseres eller selges, og så lenge en referanse til fotografen oppgis sammen med bildet.

Når modellen benyttes i kommersielle oppdrag for klienter, vil han/hun få et honorar på opptil 30% av fortjenesten fra salg av bildene. Dette skjer etter photoshooten, og etter at bildebehandlingen er ferdig.

Photoshootene gjøres med profesjonelt utstyr  i sitt fotostudio i Fredrikstad, eller på lokasjon utendørs. Lokasjonen avgjøres på forhånd før hver enkelt photoshoot.

Send en e-post: post@sveinfoto.no

 

 Fredrikstad,foto,fotograf,fotografer,photo,Østfold,fotografen,fotoklubb,fredrikstad,potretfotografering,Fr.stad,skoleball,landskap,foto,fotografere,fotograf,fotografen,modell,modeller,studio,Canon,nikon,fotoapparat,objektiv